TimeCenter

Spa i olika former

Här kan du söka efter ett populärt spa i Malmö Boka ditt spabesök snabbt och smidigt!
Malmö

Spa i olika former

Den internationella samordnaren av spaanläggningar kallas ISPA (International Spa Association). Denna organisation har givetvis kommit up med en definition av konceptet spa, även om det kan te sig som en omöjlighet då alla spaverksamheter ser olika ut. Man styrde fokus mot upplevelsen och skapade en definition som lyder något i den här stilen: Ett spa ger "personlig tid till avslappning, reflektion, förnyelse och glädje". Ganska brett och svävande egentligen, men så nära man kommer utan att frysa ute någon variant.

ISPA har också delat in spa:n i olika kategorier och det finns i dagsläget sex officiella sådana: dagspa, destinationsspa/resortspa, kryssningsspa, clubspa, medicinskt spa och källspa.

Hitta ditt spa

Ha du bestämt dig för en spaupplevelse så är nästa steg att hitta rätt spa i Malmö. Som tur är så finns det ganska mycket att välja mellan. Det finns dagspan i centrla Malmö såväl som resortspautanför staden. Du väljer själv om du besöker spa:et bara för en enskild behandling mitt i veckan eller om du vill bo på spa:et under flera dagas tid och bli riktigt bortskämd med behandlingar, mjuka frottéhanddukar och sköna bad. Att ge bort en spaupplevelse är alltid väldigt lyckat.

Om du vill besöka ett spa på grund av ledvärk, eller av någon annan medicinsk anledning, så är det ett källspa eller ett medicinskt spa du ska hitta. Sökningen efter det rätta spa:et för dig är snabbt och enkelt här på TimeCenter.

Boka idag

Hitta ditt spa i Malmö och boka in ett besök nu på en gång. Med TimeCenter går det snabbt och lätt.

Boka ett spa i Malmö!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter